Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη νέα κατηγορία προϊόντων Diamond λανσάρει η MLS

Tο πρώτο προϊόν που εγκαινιάζει τη νέα κατηγορία και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες μέρες είναι το MLS Diamond, ένα 5ιντσο κινητό τηλέφωνο με πάχος μόλις 5,85 χιλιοστά και με βάρος μόλις 114 γραμμάρια.

Τη νέα κατηγορία προϊόντων Diamond λανσάρει η MLS
Η ΜLS ανακοινώνει τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας προϊόντων με την επωνυμία "Diamond" (Διαμάντι).

Όπως σημειώνει η εταιρία, το πρώτο προϊόν που εγκαινιάζει τη νέα κατηγορία και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες μέρες είναι το MLS Diamond, το λεπτότερο 5ιντσο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο, με πάχος μόλις 5,85 χιλιοστά και με βάρος μόλις 114 γραμμάρια.

Για τη νέα σειρά κινητών MLS Diamond MAIC ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple) Γιάννης Καματάκης δήλωσε: «Η νέα κατηγορία προϊόντων ΜLS Diamond αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας τριών ετών κατά την οποία δημιουργούμε MLS Smartphones. Πιστεύουμε ότι εμείς οι Έλληνες της MLS καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αληθινά smart κινητό τηλέφωνο, με εξαιρετικά υλικά και ποιότητα κατασκευής, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο όμορφο από τα πασίγνωστα smartphones των παγκόσμιων πολυεθνικών και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή. Πιστεύουμε ότι κρατάμε στα χέρια μας μια νέα κατηγορία προϊόντων διεθνούς επιπέδου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v