Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DHL: Μείωση 50% στις τιμές για αποστολές εσωτερικού

Ο νέος τιμοκατάλογος, ο οποίος ισχύει από την 1η Αυγούστου, περιλαμβάνει μείωση τιμής 50% για αποστολές εσωτερικού χωρίς περιορισμούς στον προορισμό ή το βάρος της αποστολής. Ειδικές μειωμένες τιμές παρέχονται και για αποστολές στο εξωτερικό.

DHL: Μείωση 50% στις τιμές για αποστολές εσωτερικού

Η DHL Express, αντιλαμβανόμενη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες στη χώρα και τις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων και καταναλωτών για την πρόσβαση σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών, ανακοινώνει σημαντικές μειώσεις τιμών σε αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού. Οι μειώσεις αφορούν σε υπηρεσίες που παρέχονται σε πελάτες λιανικής που δε διαθέτουν κωδικό συνεργασίας με την DHL και πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με μετρητά ή με χρέωση κάρτας.

Ο νέος τιμοκατάλογος, ο οποίος ισχύει από την 1η Αυγούστου, περιλαμβάνει μείωση τιμής 50% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρίας, για αποστολές εσωτερικού χωρίς περιορισμούς στον προορισμό ή το βάρος της αποστολής.

Ακόμα, παρέχονται ειδικές μειωμένες τιμές για τις αποστολές στο εξωτερικό για τις υπηρεσίες παράδοσης πριν από τις 09.00 το πρωί και πριν από τις 12.00 το μεσημέρι.

Οι πελάτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες, καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της DHL στον αριθμό 210 98 90000, με επίσκεψη στα 25 σημεία εξυπηρέτησης της DHL σε όλη την Ελλάδα ή μέσω του δικτυακού τόπου www.dhl.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v