Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθημερινή: Νέο μέλος στο ΔΣ ο Κ. Φιλιππόπουλος

Από το ΔΣ της εισηγμένης παραιτήθηκαν για προσωπικούς λόγους οι κκ. Βουρλούμης και Αθανασόπουλος. Ο Κ. Φιλιππόπουλος εξελέγη νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης.

Καθημερινή: Νέο μέλος στο ΔΣ ο Κ. Φιλιππόπουλος

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανακοινώνει ότι ενημέρωσαν ότι παραιτούνται για προσωπικούς λόγους τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Βουρλούμης (Αντιπρόεδρος ΔΣ) και Παναγιώτης (Τάκης) Αθανασόπουλος.

Κατόπιν των παραιτήσεων των άνω Συμβούλων, το Δ.Σ. της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά τη συνεδρίασή του την 31-7-2015 αποφάσισε ομόφωνα τη μη αντικατάσταση του ελλείποντος λόγω παραιτήσεως Αντιπροέδρου ΔΣ και Ανεξάρτητου Μη εκτελεστικού Συμβούλου κου Παναγιώτη Βουρλούμη , την εκλογή του κου Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου του Γεωργίου ως νέου Μη Εκτελεστικού Ανεξάρτητου μέλους του ΔΣ, για το υπόλοιπο της θητείας του ΔΣ μέχρι την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου από την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας που θα συγκληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 και την υποβολή στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας των ως άνω αποφάσεων του ΔΣ για την αντικατάσταση ή μη των δύο παραιτηθέντων Συμβούλων και την εκλογή του νέου μη εκτελεστικού ανεξάρτητου μέλους του ΔΣ σε αναπλήρωση παραιτηθέντος μη εκτελεστικού ανεξάρτητου μέλους του ΔΣ.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου:Αριστείδης Αλαφούζος του Iωάννη, Εκτελεστικό Μέλος

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: Ιωάννης Αλαφούζος του Αριστείδη, Μη εκτελεστικό Μέλος

Διευθύνων Σύμβουλος: Θεμιστοκλής Αλαφούζος του Αριστείδη, Εκτελεστικό Μέλος

Μέλη:

Μάρθα Ζώη-Δερτιλή του Θεοφάνους, Εκτελεστικό Μέλος, σύμβουλος σε θέματα Διεθνών Συνεργασιών:

Αλέξανδρος Παπαχελάς του Αριστομένη, Εκτελεστικό Μέλος

Ιωάννης Κοντέλλης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος του Γεωργίου, Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v