Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο MLS Diamond αποκλειστικά στα καταστήματα «Γερμανός»

Το MLS Diamond διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop, 16GB αποθηκευτικό χώρο & 2GB RAΜ, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

Το νέο MLS Diamond αποκλειστικά στα καταστήματα «Γερμανός»

Το νέο MLS Diamond φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με Super Amoled HD οθόνη 5'' με πάχος μόλις 5.85mm και βάρος μόλις 114gr, το MLS Diamond είναι το πιο λεπτό 5'' Smartphone της αγοράς.

Διαθέτει προστασία Corning Gorilla Glass 3 που προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη ποιότητα χρωμάτων.

Είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 16MP. Το κινητό έχει, επίσης, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop, 16GB αποθηκευτικό χώρο & 2GB RAΜ, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

Η προσωπική βοηθός MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) μέσω φωνητικής εντολής μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, αλλά και να βρει πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

Ενδεικτική τιμή λιανικής για το κινητό είναι τα 369€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS και με τη χρήση χρεωστικών καρτών ή με 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικών , σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v