Compucon: Ματαιώνεται προς το παρόν η αύξηση κεφαλαίου

Την απόφαση να μην προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην παρούσα φάση, λόγω της πρωτόγνωρα αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, αποφάσισε η β΄ επαναληπτική Γ.Σ. της Compucon.

Compucon: Ματαιώνεται προς το παρόν η αύξηση κεφαλαίου

Η Compucon ανακοινώνει ότι η β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφάσισε με πλήρη ομοφωνία να μην προχωρήσει η εταιρία με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην παρούσα φάση λόγω της πρωτόγνωρα αρνητικής οικονομικής συγκυρίας που θα καθιστούσε την προοπτική προσέλκυσης κεφαλαίων από υφιστάμενους μετόχους, πλην του βασικού μετόχου, εξαιρετικά απίθανη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το αμέσως προσεχές διάστημα θα εξεταστούν εκ νέου οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τις δυνατότητες αντιμετώπισης της συγκεκριμένης κατάστασης.

Σημειώνεται ότι η β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δύο (2) μετόχων. Ειδικότερα, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν μέτοχοι της εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 45,56% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (514.882 επί συνόλου 1.130.180 μετοχών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v