Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσθήκη στα Maris Hotels

Το καινούριο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα ανοίξει τις πύλες του στις 23 Απριλίου 2016.

Νέα προσθήκη στα Maris Hotels

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa αποτελεί την νέα προσθήκη στα Maris Hotels στη Σαντορίνη. Πρόκειται για ένα καινούριο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα ανοίξει τις πύλες του στις 23 Απριλίου 2016.

Μετά τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort και Candia Maris Resort & Spa στην Κρήτη, τα Maris Hotels επεκτείνονται στην Οία της Σαντορίνης με ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που αποτελείται από 44 σουίτες και βίλλες. Βρίσκεται 350 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 17 χμ. από το αεροδρόμιο του νησιού και το νέο λιμάνι, Αθηνιός.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις εξωτερικές πισίνες ή του ιδιωτικού τους εξωτερικού τζακούζι, ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν μία από τις βίλλες θα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική, εξωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο προσφέρει γεύματα στο θεματικό εστιατόριο Άλιος Ήλιος και ποτά στο εξωτερικό poll bar.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα φιλεξενεί δίκλιτο εκκλησάκι για όσους επιθυμούν να παντρευτούν στο νησί της Σαντορίνης, ενώ προσφέρει και ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης σε κέντρο σπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v