Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα Public στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ΕΤΕ

Με την καμπάνια back to school ξεκινά η συμμετοχή των Public στο πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο επιβραβεύει τους πελάτες με εξαργυρώσιμους πόντους σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τα Public συμμετέχουν με έξτρα πόντους.

Τα Public στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ΕΤΕ

Στο Πρόγραμμα Συνολικής Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας μπήκαν τα Public. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει τη συνολική τραπεζική σχέση του πελάτη και τον επιβραβεύει για περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσιών και συναλλαγών που μέχρι πρότινος δεν μετρούνταν.

Η επιβράβευση γίνεται με τη συλλογή πόντων, τους οποίους στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρώσει σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Τα Public και το public.gr, ιδιαίτερα για το διάστημα από 29.08.2015 μέχρι και 30.09.2015, συμμετέχουν στη φθινοπωρινή καμπάνια του go4more «back to school», με μία ποικιλία σε σχολικά είδη. Γι' αυτό το διάστημα θα υπάρχει επιπλέον συμμετοχή πόντων και πιο συγκεκριμένα η επιβράβευση θα αντιστοιχεί σε 40 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, το οποίο δεκαπλασιάζει το κέρδος των πελατών. Μετά το πέρας της 30ης Σεπτεμβρίου, η συμμετοχή της αλυσίδας καταστημάτων των Public θα αντιστοιχεί σε 4 πόντους ανά 1 ευρώ.

Η συλλογή πόντων στο πρόγραμμα ισχύει για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση όλων των καρτών της Εθνικής Τράπεζας από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public στην Ελλάδα ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr. Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει, είτε στα φυσικά καταστήματα Public εντός Ελλάδος, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr με πληρωμή και παραλαβή από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Public εντός Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v