Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΖ: Στις 23/9 η ΓΣ για τη μείωση και αύξηση του μετοχικού

Τη μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της ΕΒΖ στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

ΕΒΖ: Στις 23/9 η ΓΣ για τη μείωση και αύξηση του μετοχικού
Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από Ευρώ μηδέν και εβδομήντα τριών λεπτών (€0,73) σε Ευρώ μηδέν και τριάντα λεπτών (€0,30) ανά μετοχή, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 4α του Κ.Ν. 2190/1920 προς απόσβεση ζημιών της Εταιρείας.

*Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Πρόβλεψη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού της κάλυψης κατ' εφαρμογή του άρθρου 13α του κ.ν. 2190/1920. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να καθορίσει την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της Εταιρείας, να διαθέσει τις μετοχές που τυχόν θα παραμείνουν αδιάθετες και να ρυθμίσει εν γένει τα θέματα που αφορούν την αύξηση και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

*Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού σύμφωνα με τις ανωτέρω αποφάσεις και κωδικοποίηση αυτού.

*Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

*Επικύρωση εκλογής μελών Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

*Ορισμός ανεξαρτήτων μελών.

*Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου.

*Διάφορα-Επικυρώσεις-Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 5 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v