Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γ. Μαυρέλης Deputy CEO στην International Life

Στους τομείς ευθύνης του περιλαμβάνονται το Δίκτυο Πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών του ομίλου, οι θυγατρικές BSA και Cosmos Cyprus και η Διεύθυνση Marketing, ενώ θα είναι εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εισηγμένης στο ΧΑΚ International Life ΑΕΓΑ.

Ο Γ. Μαυρέλης Deputy CEO στην International Life

Καθήκοντα του Deputy CEO στην International Life, με τομείς ευθύνης το σύνολο των Δικτύων Πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών του ομίλου, των θυγατρικών εταιριών (BSA και Cosmos Cyprus), καθώς και της Διεύθυνσης Marketing, ανέλαβε ο κ. Γιώργος Μαυρέλης.

Επιπλέον, ο κ. Μαυρέλης θα είναι εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης στο ΧΑΚ Εταιρίας Γενικών Ασφαλίσεων International Life ΑΕΓΑ.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κ. Μαυρέλης θα είναι μέλος στις επιτροπές Strategy Committee και Group Executive Committee, τις πλέον σημαντικές επιτροπές του ομίλου σε επίπεδο ανώτατης διοίκησης.

Ο κ. Μαυρέλης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Dual Master of International Business & Business Administration και διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την Interamerican part of Achmea, όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών.

Ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από θέσεις δικτύου πωλήσεων εξελισσόμενος από τον βαθμό του Ασφαλιστικού Συμβούλου στη θέση του Agency Manager. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στην Interamerican, διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης στη Φοίνιξ Metrolife Εμπορική και διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων στην Αγροτική Ζωής. Είναι Μέλος του Board of Advisors στο Global Thinkers Forum.

Ο διευθύνων σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον κ. Μαυρέλη στην ομάδα της International Life και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Μαυρέλης αναλαμβάνει την εποπτεία και την ανάπτυξη των σημαντικότερων και πιο απαιτητικών τομέων της εταιρίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι από τη νευραλγική αυτή θέση θα συνεισφέρει με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην εξέλιξη και την εδραίωση της International Life».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v