Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Κάτω του 5% το ποσοστό του Ανδ. Βασιλείου

Στο 28,43% ανήλθε στις 2/9/2015 το ποσοστό του κ. Μάριου Δράκου στη Centric, μέσω της απόκτησης της εταιρίας Elanatis από τον κ. Ανδρέα Βασιλείου, με αποτέλεσμα το ποσοστό του τελευταίου στην εισηγμένη να κατέλθει του ορίου του 5%.

Centric: Κάτω του 5% το ποσοστό του Ανδ. Βασιλείου

Η εταιρία Centric ενημερώνει ότι στις 2/9/2015 το έμμεσο ποσοστό του κ. Ανδρέα Βασιλείου στο μετοχικό της κεφάλαιο κατήλθε του ορίου του 5%, ενώ την ίδια ημερομηνία η έμμεση συμμετοχή του κ. Μάριου Δράκου ανήλθε στο 28,43%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εταιρία, ο κ. Ανδρέας Βασιλείου ενημέρωσε την εισηγμένη ότι το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της, που κατείχε μέσω της ελεγχόμενης από αυτόν εταιρίας Elanatis Ltd, κατήλθε του ορίου του 5%, καθώς από τις 2.9.2015 έπαυσε να ελέγχει την ανωτέρω επιχείρηση. Σημειώνεται ότι πριν από την προαναφερθείσα μεταβολή, ο κ. Βασιλείου κατείχε στη Centric, μέσω της Elanatis, 28.750.023 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου αντιστοιχούντα σε 28,43% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της.

Την ίδια ημερομηνία, ο κ. Μάριος Διάκος ενημέρωσε την εισηγμένη ότι στις 2/9/2015 απέκτησε τον έλεγχο της Elanatis και μέσω αυτής ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και ισόποσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Centric, ανερχόμενο σε 28,43% που αντιστοιχεί σε 28.750.023 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v