Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος γενικός διευθυντής της Tesco Engineering ο Μανώλης Λεοντζάκης

Η TESCO Engineering λειτουργεί ως ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο House of Technology με εφαρμογή και σε πλήθος άλλων βιομηχανιών.

Νέος γενικός διευθυντής της Tesco Engineering ο Μανώλης Λεοντζάκης
O Μανώλης Λεοντζάκος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην TESCO Engineering από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015. Η TESCO Engineering είναι κορυφαίος προμηθευτής βιομηχανικού εξοπλισμού και συσκευασίας σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών με μεγάλη εξειδίκευση στη γαλακτοβιομηχανία και στις βιομηχανίες παγωτού, γιαούρτης, χυμών και ποτών.

Η TESCO Engineering λειτουργεί ως ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο House of Technology με εφαρμογή και σε πλήθος άλλων βιομηχανιών. Για περισσότερα από 52 χρόνια, η Tesco αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Eλλάδα κορυφαίους προμηθευτές μηχανολογικού εξοπλισμού ενώ παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό γνωστών οίκων του εξωτερικού, προσαρμοζόμενη πάντα στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Οι συνεργασίες της TESCO με κορυφαία διεθνή ονόματα, όπως των εταιρειών APV, ELOPAK, FOSS, SOLARWATT, κλπ, την έχουν αναδείξει ως μία από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον κλάδο Τεχνολογίας των Tροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Μανώλης Λεοντζάκος είναι καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία, σε υψηλές θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μεγάλες πολυεθνικές (Procter&Gamble, Carrefour, Lafarge), ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Regional Vice President της HERBALIFE για 10 χώρες της Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v