Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναδιοργανώνεται η Elpedison

Η Elpedison Energy AE απορροφάται από την Elpedison Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.E., με πρωταρχική δραστηριότητα την παραγωγή ενέργειας. Η νέα εταιρεία θα φέρει πλέον το διακριτικό τίτλo Elpedison A.E.

Αναδιοργανώνεται η Elpedison

Την αναδιοργάνωσή της ανακοίνωσε η Elpedison, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση της στο νέο απαιτητικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, την 1η Σεπτεμβρίου 2015, η Elpedison Energy AE, με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, συγχωνεύθηκε από την Elpedison Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.E. (συγχώνευση δια απορροφήσεως της πρώτης από τη δεύτερη), με πρωταρχική δραστηριότητα την παραγωγή ενέργειας. Η νέα εταιρεία θα φέρει πλέον το διακριτικό τίτλo Elpedison A.E., με αμετάβλητη τη συμβατική σχέση με τους πελάτες της και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτήν.

Μέσω της συγχώνευσης αυτής, οι 3 βασικοί Μέτοχοι της Εταιρείας, κορυφαίοι παίκτες στον τομέα τους και, συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, η ιταλική εταιρεία ενέργειας Edison και ο Όμιλος Ελλάκτωρ, αποδεικνύουν έμπρακτα την έμφαση που δίνουν στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στον Έλληνα καταναλωτή.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, επαναπροσδιορίζουν τη θέση της εταιρείας στην ενεργειακή αγορά, με στόχο την επίτευξη συνεργειών και οικονομιών κλίμακας προς όφελος του τελικού πελάτη, καθιστώντας την Elpedison κορυφαίο παίκτη στον τομέα της παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Οπως αναφέρει η εταιρία, εδώ και 10 χρόνια αναπτύσσει και εξελίσσει διαρκώς τις δραστηριότητές της, με γνώμονα πάντα την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, την ακεραιότητα και την ικανοποίηση των πελατών της. Η Elpedison θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του κάθε πελάτη της ξεχωριστά, επιχειρησιακού και οικιακού, ενδυναμώνοντας τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα που ήδη προσφέρει στην αγορά, την ποιοτική της εξυπηρέτηση καθώς και το χαρτοφυλάκιο των καινοτόμων και φιλικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που παρέχει σε κάθε καταναλωτή.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v