Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέο κουπόνι με περισσότερες επιλογές στο Πάμε Στοίχημα

Το νέο κουπόνι περιλαμβάνει διπλάσιους αγώνες σε σχέση με το παρελθόν, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και τους 1500 ανά εβδομάδα με περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια.

ΟΠΑΠ: Νέο κουπόνι με περισσότερες επιλογές στο Πάμε Στοίχημα
Νέο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα με διπλάσιο αριθμό αγώνων και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι παρουσίασε ο ΟΠΑΠ

Οπως αναφέρει η εταιρία, το νέο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» έχει τη μορφή περιοδικού και καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών, κάνοντας παράλληλα πιο ενδιαφέρουσα την παικτική εμπειρία.

Στο εξώφυλλό του παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες, ενώ σε ειδική ενότητα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον 12 στοιχηματικές επιλογές.

Με την καινούργια του μορφή το νέο κουπόνι γίνεται πιο εύχρηστο από ποτέ. Η κύρια ενότητα περιλαμβάνει διπλάσιους αγώνες σε σχέση με το παρελθόν, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και τους 1500 ανά εβδομάδα με περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια. Παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα μονά αποδεκτά παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v