Neurosoft: Στα 6,28 εκατ. αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε στα 6,28 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2015, από 5,03 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 1,99 εκατ. ευρώ από 1,67 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Neurosoft: Στα 6,28 εκατ. αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών

Βελτίωση εμφάνισαν ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών καθώς και τα καθαρά κέρδη της Neurosoft S.A. κατά το α' εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε στα 6,28 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2015 από 5,03 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ενώ τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 1,99 εκατ. ευρώ από 1,67 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Τα EBITDA αυξήθηκαν στα 2,7 εκατ. ευρώ από 2 εκατ. ευρώ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο διευθύνων σύμβουλος της Neurosoft, Νίκος Βασιλονικολιδάκης, δήλωσε: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο, συνεχίζοντας να επεκτείνουμε τη γραμμή παραγωγής μας, την πελατειακή μας βάση και το γεωγραφικό μας αποτύπωμα. Η διαρθρωτική ενοποίηση με την K.I.S. και η μεταφορά στα νέα μας κεντρικά γραφεία ως μια ενιαία εταιρεία πλέον, βοήθησαν ώστε να εκσυγχρονιστούν οι εταιρικές διαδικασίες και να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα.

Με βάση τις επιδόσεις μας κατά το α' εξάμηνο, πιστεύω πως το 2015 θα είναι μια χρονιά συνεχούς ανάπτυξης για την εταιρεία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v