Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαθέσιμα τα εισιτήρια Delta Airlines προς Νέα Υόρκη

Το πρόγραμμα πτήσεων ξεκινά από τον Μάρτιο και θα συμπληρωθεί με επιπλέον πτήσεις από τα τέλη Μαΐου.

Διαθέσιμα τα εισιτήρια Delta Airlines προς Νέα Υόρκη

Οι απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK το καλοκαίρι του 2016 είναι τώρα διαθέσιμες προς πώληση.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2016, πέντε φορές την εβδομάδα, θα γίνουν καθημερινές από τις 24 Μαΐου 2016 και θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις.

Από τις 27 Μαΐου 2014 θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση, η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

«Η επένδυσή μας στον κόμβο μας της Νέας Υόρκης-JFK σημαίνει ότι προσφέρουμε μεγαλύτερη δυνατότητα ανταποκρίσεων στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ και σε μετέπειτα προορισμούς», δήλωσε ο Nat Pieper, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Στο μεταξύ, οι ΗΠΑ είναι μία από τις κορυφαίες αγορές όσον αφορά στον αριθμό των επισκεπτών προς την Ελλάδα και με τις πτήσεις να ξεκινούν νωρίτερα από ό,τι φέτος και την αύξηση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων ανά εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι, ανταποκρινόμαστε στην υψηλότερη ταξιδιωτική ζήτηση που σημειώνεται αυτή την περίοδο και υποστηρίζουμε τον εισερχόμενο τουρισμό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v