Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Avis: Νέος σταθμός ενοικίασης στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ο νέος σταθμός προσφέρει όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Avis, όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred, τις premium υπηρεσίες Avis Prestige και Avis Chauffeur, καθώς και το πρόγραμμα Avis Flex.

Avis: Νέος σταθμός ενοικίασης στο λιμάνι του Ηρακλείου
Η Avis ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέου σταθμού ενοικίασης στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος αναδιοργάνωσης και επέκτασης της παρουσίας της.

Ο νέος σταθμός ενοικίασης της Avis στην Κρήτη είναι ο μοναδικός που βρίσκεται εντός του λιμένα Ηρακλείου και έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο της εταιρίας, που περιλαμβάνει 78 σταθμούς ενοικίασης.

Σκοπός της λειτουργίας του νέου σταθμού είναι η εξυπηρέτηση της εγχώριας και εισερχόμενης τουριστικής κίνησης καθώς και όσων ταξιδεύουν προς το Ηράκλειο της Κρήτης κατά τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα, ο νέος σταθμός προσφέρει όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Avis, όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred, τις premium υπηρεσίες Avis Prestige και Avis Chauffeur, καθώς και το πρόγραμμα Avis Flex, επιδιώκοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες αυτοκίνησης των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v