Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Είσοδος της Hotel Brain σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Την ανάδειξη της σε περιφερειακό παίκτη στην ξενοδοχειακή αγορά της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου επιχειρεί η Hotel Brain, επεκτείνοντας περαιτέρω τις εργασίες της στη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Είσοδος της Hotel Brain σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Η καινοτόμος ελληνική εταιρία, η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση κατά βάση μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων, μετά τη 15ετή πορεία της στην ελληνική αγορά, και τις προηγούμενες επεκτάσεις σε Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, και συμβόλαια με 120 ξενοδοχεία, πραγματοποίησε πρόσφατα την πρώτη κίνηση της στα Βαλκάνια, ιδρύοντας γραφείο σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες.

Ηδη στο χαρτοφυλάκιο της νέας δομής βρίσκονται συμβόλαια συνεργασίας για δύο ενεργά ξενοδοχεία στο Νόβι Σαντ της Σερβίας καθώς και ενός ακόμη το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ειδικότερα, οι νέες συμφωνίες αφορούν τη διαχείριση του 5άστερου Hotel Park, στα περίχωρα του Νόβι Σαντ, με 225 δωμάτια και 5 εστιατόρια και bars, τη διαχείριση του αναγεννησιακού ξενοδοχείου Hotel Leopold I, στις όχθες του Δούναβη επίσης στο Νόβι Σαντ, με 50 δωμάτια, 3 εστιατόρια και Wellness Centre καθώς και την ανάπτυξη κι εν συνεχεία διαχείριση του Villa Park, επίσης στο Νόβι Σαντ.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου εγχειρήματος, ο πρόεδρος της Hotel Brain, κ.Πάνος Παλαιολόγος, αναφέρθηκε τόσο στη στρατηγική της εταιρίας όσο και τις προοπτικές του ανοίγματος στη Σερβία. Σημείωσε ότι η περιοχή θεωρείται αναπτυσσόμενη και η ξενοδοχειακή αγορά πολυδιασπασμένη με μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης, καθώς αυτή τη στιγμή σε Σερβία και Μαυροβούνιο οι ξενοδοχειακές μονάδες δεν συμμετέχουν –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – στις διεθνείς λίστες ποιοτικής κατατάξης.

Ο managing director της νέας τοπικής εταιρίας, κ.Nikolas Seseni, ανέφερε πως σ'αυτή τη φάση ο κύριος στόχος είναι η ενεργοποίηση και η εδραίωση της εταιρίας μέσω των πρώτων συμβολαίων της και έπεται η επέκταση με την προσθήκη νέων συνεργασιών.

Σημειώνεται ότι η Hotel Brain αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου της Endeavor, έχει πολλάκις βραβευθεί σε Ελλάδα και διεθνώς ενώ προσφάτως έλαβε τη διάκριση «Κορυφαία Εταιρία Διαχείρισης Ξενοδοχείων» στην Ευρώπη από το World Travel Award. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εταιρία τον Απρίλιο του 2015 έλαβε χρηματοδότηση με 3 εκατ.ευρώ από το fund SouthBridge Europe, η οποία αξιοποιείται γαι την επέκταση και περαιτέρω στελέχωση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v