Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wind: Δέκα ταλαντούχοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Wind Young Talents

Δέκα ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program.

Wind: Δέκα ταλαντούχοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Wind Young Talents

Το πρόγραμμα Wind Young Talents - Graduate Trainee Program, που ανακοίνωσε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, παρά μόνο θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Στόχος του προγράμματος Wind Young Talents είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος Wind Young Talents – Graduate Trainee Program, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής δήλωσε: «Επιλέγουμε στρατηγικά να επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα καθώς είναι οι άνθρωποί μας που καθημερινά κάνουν πράξη τη δέσμευση της Wind να δίνουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία. Με το πρόγραμμα WIND Young Talents επενδύουμε στο πιο σημαντικό κεφάλαιο της χώρας μας, τους νέους ταλαντούχους ανθρώπους ώστε να τους δώσουμε εμπειρία, εφόδια και προοπτική για το μέλλον που αξίζουν».

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, Ιωάννα Τσίτουρα, το Wind Young Talents- Graduate Trainee Program περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων από τα οποία θα προκύψουν οι 10 ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν από την Wind Ελλάς. Η ολοκλήρωση των σταδίων σηματοδοτείται από την παρουσία των Mentors (Καθοδηγητές) όπου καταξιωμένα στελέχη και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων της WIND θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν τους 10 επιλεγέντες, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της WIND με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναπτύσσοντας το ταλέντο τους και δίνοντας αξία σε ό,τι προσδιορίζει την εταιρεία.

Κάθε ένας από τους δέκα ταλαντούχους νέους που θα επιλεγούν θα προσληφθεί από τη Wind και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι 18 μηνών σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης.

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα WIND Young Talents- Graduate Trainee Program θα γίνεται έως τις 25 Οκτωβρίου 2015 στο www.windyoungtalents.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαχείριση και η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Workable, μιας εξαιρετικά επιτυχημένης λύσης για την αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού που έχει αναπτύξει μια ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων και ήδη κάνει διεθνή καριέρα. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να στηρίζει νέους επαγγελματίες, η WIND γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών που επιλέγει τις υπηρεσίες της Workable για τις ανάγκες ανεύρεσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v