Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανεωμένο εταιρικό site για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Μέσω του νέου site της εταιρίας, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει, να συγκρίνει τιμές ή και να αγοράσει, αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για την εταιρία.

Ανανεωμένο εταιρικό site για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Στον αέρα βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο site της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη.

Σύμφωνα με την εταιρία, βασικός στόχος του www.europaikipisti.gr είναι να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη λειτουργική δομή και την απλότητα της πληροφόρησης προς το χρήστη, ακολουθώντας παράλληλα και τη νέα τάση της τεχνολογίας: Μεγάλες φωτογραφίες και ενότητες με εμφανείς γραμματοσειρές που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει scroll down όπως στα tablets και στα κινητά.

Στο www.europaikipisti.gr ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, να συγκρίνει τιμές ή και να αγοράσει σε ασφαλές περιβάλλον. Επιπρόσθετα, μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την εταιρία, να αναζητήσει σε χάρτη το πλησιέστερο κατάστημα της Ευρωπαϊκής Πίστης, καθώς και να ενημερωθεί για όλα τα νέα της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v