Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις σε διαγωνισμό της ΕΡΓΟΣΕ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις- αντιρρήσεις κατά του κύρους του διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής στο τμήμα Ψαθόπυργος - περιοχή Ρίου", προϋπολογισμού 175,5 εκατ. ευρώ

Τεχνική Ολυμπιακή: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις σε διαγωνισμό της ΕΡΓΟΣΕ

Η Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η υπ.αρ.3170/28-8-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. με την οποία αποφασίσθηκε:

α) η απόρριψη των ενστάσεων- αντιρρήσεων κατά του κύρους του διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από Χ.Θ. 113+000 - Χ.Θ. 123+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος - περιοχή Ρίου", προϋπολογισμού μελέτης €175.500.000 (πλέον Φ.Π.Α.) και

β) η ανάθεση του εν λόγω έργου στην θυγατρική της εργοληπτική εταιρεία ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. με προσφορά έκπτωσης 36,78% επί του προϋπολογισμού μελέτης, καθόσον, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3669/2008, είναι η μειοδότρια προσφορά.

Η Τεχνική Ολυμπιακή θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για περαιτέρω σχετικές εξελίξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σύμφωνα με την ισχύουσα περί ανάθεσης δημοσίων έργων νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v