Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία της Mellon Technologies με τη NEC

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού και τη μείωση του κόστους συντήρησης και κτήσης.

Στρατηγική συνεργασία της Mellon Technologies με τη NEC

Η Mellon Technologies και η NEC ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας για την προώθηση των NEC Enterprise Solutions στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος εταιριών Mellon.

Στρατηγικός στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού και τη μείωση του κόστους συντήρησης και κτήσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Mellon, με την υποστήριξη της NEC, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα εκτεταμένο φάσμα προηγμένων λύσεων, μεταξύ των οποίων:

NEC High Availability & Business Continuity Solutions: Οι Fault Tolerant Servers της NEC αποτελούν μια καινοτόμο λύση για την αντιμετώπιση προγραμματισμένων ή απρόσμενων διακοπών στη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών. Εξασφαλίζουν εξαιρετικά ποσοστά λειτουργίας (99.999% uptime) μέσα από τη χρήση dual modular hardware redundancy, βοηθώντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των συστημάτων και στην επίτευξη απρόσκοπτης διαθεσιμότητας.

NEC Storage Solutions: Η σειρά Μx10 SAN storage της NEC αποτελεί μια ισχυρή πλατφόρμα Cloud computing και virtualization στην εποχή των Big Data. Τα συγκεκριμένα συστήματα προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία για επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα αποθήκευσης με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες όπως autotiering, thin provisioning, snapshots, replication and VMware VAAI support.

NEC Smart Virtual Workspace Solutions: To Smart Virtual Workspace της NEC αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση desktop virtualization παρέχοντας μια ασφαλή υπολογιστική πλατφόρμα με όλα τα πλεονεκτήματα ενός μοντέλου κεντροποιημένης διαχείρισης από ένα προμηθευτή. Η λύση είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και καλύπτει πλήρως τις επιχειρήσεις ως προς τις ανάγκες τους για ολοκληρωμένη διαχείριση software και hardware, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία δεδομένων.

«Στη Mellon Technologies διερευνούμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των λύσεων μας ώστε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στις σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν για πιο αποτελεσματική και ανταγωνιστική λειτουργία, και η πρόσφατη συνεργασία μας με την NEC επιβεβαιώνει την κατεύθυνση αυτή», σχολίασε ο κ. Χάρης Κωνσταντινίδης, διευθύνων σύμβουλος της Mellon Technologies.

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να έχουμε τη Mellon Technologies στρατηγικό συνεργάτη», σχολίασε η Λένια Ιακωβίδη, Director MEA της NEC Enterprise Solutions. «Η βαθιά γνώση τους για τις ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισμών της περιοχής για λειτουργική αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τη μοναδική τεχνογνωσία της NEC γύρω από την ανάπτυξη all-in-one λύσεων και προϊόντων που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v