Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν υπηρεσία αερομεταφοράς από την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους ασφαλισμένους στον κλάδο Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors.

Δωρεάν υπηρεσία αερομεταφοράς από την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει δωρεάν την κάλυψη της Επείγουσας Αερομεταφοράς σε όλους τους ασφαλισμένους στον κλάδο Υγείας, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, εταιρία-ηγέτη του κλάδου στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

Συγκεκριμένα, η ΑΤΕ Ασφαλιστική προχώρησε σε αναβάθμιση της υφιστάμενης ασφαλιστικής κάλυψης, η οποία μέχρι σήμερα είχε απολογιστικό χαρακτήρα, παρέχοντας την Επείγουσα Αερομεταφορά σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού από ατύχημα ή αιφνίδια ασθένεια, με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς (ελικόπτερο ή αεροπλάνο), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους της στον Κλάδο Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στον Κλάδο Υγείας, μπορούν, εξαιτίας τραυματισμού ή ασθένειας, να μεταφερθούν άμεσα και δωρεάν στο πλησιέστερο και κατάλληλο λόγω ειδικότητας νοσηλευτήριο. Η αξία της νέας υπηρεσίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις προϋποθέσεις, τις σύνθετες διαδικασίες και το υψηλότατο κόστος της αερομεταφοράς, που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να καταβληθεί προκαταβολικά.

Επίσης, αξίζει να επισημανθεί ότι η άμεση ιατρική βοήθεια και η επείγουσα αερομεταφορά - διακομιδή εντάσσονται στις υπηρεσίες της «Ανοιχτής Γραμμής Υγείας» του Συντονιστικού Κέντρου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των ασφαλισμένων 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό) και ενεργοποιεί έναν ολόκληρο μηχανισμό υποστήριξης, που διασφαλίζει την άμεση αντιμετώπιση κάθε επείγοντος περιστατικού για την υγεία του.

Ο διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας κ. Δ. Krumbholz δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την Greek Flying Doctors, μας επιτρέπει να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του Συντονιστικού μας Κέντρου, παρέχοντας δωρεάν την υπηρεσία άμεσης επείγουσας Αερομεταφοράς-Διακομιδής στους ασφαλισμένους μας στον Κλάδο Υγείας. Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών οι οποίες μας επιτρέπουν να σταθούμε κυριολεκτικά δίπλα στους πελάτες μας, λειτουργώντας άμεσα και ολοκληρωμένα, σε δύσκολα περιστατικά και καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, ελαχιστοποιώντας τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v