Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφήνα ΜΕΤRO για την εξαγορά της Βερόπουλος

Σε προχωρημένες επαφές για την εξαγορά των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων της Βερόπουλος βρίσκεται η αλυσίδα ΜΕTRO της οικογένειας Παντελιάδη. Στόχος η ολοκλήρωση της συμφωνίας τις επόμενες εβδομάδες. Οι συζητήσεις με τον Σκλαβενίτη και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στο deal.

Σφήνα ΜΕΤRO για την εξαγορά της Βερόπουλος

Στον έλεγχο της αλυσίδας METRO της οικογένειας Παντελιάδη και όχι της αλυσίδας Σκλαβενίτης περνά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Euro2day.gr η αλυσίδα Βερόπουλος και συγκεκριμένα οι εν Ελλάδι δραστηριότητές της.

Ο κ. Νίκος Βερόπουλος επιβεβαίωσε στο Euro2day.gr ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Παντελιάδη, χωρίς ωστόσο οι συγκεκριμένες συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει υπογραφεί σχετικό MoU, όπως ανέφερε σχετικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στόχος είναι το συγκεκριμένο deal το οποίο αφορά στην εξαγορά της εν Ελλάδι δραστηριότητας της αλυσίδας Βερόπουλος από τον ελληνικό όμιλο METRO να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αναφορικά με το deal με τη Σκλαβενίτης, το οποίο μάλλον οδηγείται σε ναυάγιο, ο κ. Βερόπουλος ανέφερε πως η ολοκλήρωσή του καθυστερούσε και δεν φαινόταν ότι θα ολοκληρωνόταν εντός του έτους. Πάντως σύμφωνα με τον κ. Βερόπουλο, οι τράπεζες είχαν ανάψει το «πράσινο φως» στο deal με τον Σκλαβενίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η οικογένεια Παντελιάδη φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά την οικογένεια Σκλαβενίτη για το ενδιαφέρον της για την αλυσίδα Βερόπουλος και συγκεκριμένα για τις εν Ελλάδι δραστηριότητές της. Σημειώνεται ότι οι δραστηριότητες του εξωτερικού θα παραμείνουν στον έλεγχο του κ. Νίκου Βερόπουλου.

Πάντως, από την πλευρά της, η αλυσίδα Σκλαβενίτη δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία στο Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v