Orbit Couriers: Νέα υπηρεσία για τους ταξιδιώτες του ΔΑΑ

Όσοι αναχωρούν από το Ελ. Βενιζέλος μπορούν με τη νέα αυτή υπηρεσία να διαχειριστούν καλύτερα το επιπλέον βάρος των αποσκευών τους, το οποίο αφού συσκευαστεί εκ νέου, αποστέλλεται στον προορισμό τους μέσα από το δίκτυο της FedEx.

Orbit Couriers: Νέα υπηρεσία για τους ταξιδιώτες του ΔΑΑ

Η Orbit Couriers, επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx Express στην Ελλάδα και θυγατρική της Ορφέας Βεϊνόγλου, και η Care4Bag, πάροχος υπηρεσιών προστασίας και φύλαξης αποσκευών, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος».

Οι επιβάτες των πτήσεων που αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας μπορούν, με τη νέα αυτή υπηρεσία, να διαχειριστούν καλύτερα το επιπλέον βάρος των αποσκευών, το οποίο αφού συσκευαστεί εκ νέου, αποστέλλεται στον προορισμό τους γρήγορα και οικονομικά, μέσα από το δίκτυο της FedEx.

Σύμφωνα με την εταιρία, με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες μπορούν να έχουν πιο άνετο και ξεκούραστο ταξίδι, χωρίς να ταλαιπωρούνται από το βάρος και τη μετακίνηση των αποσκευών τους.

«Βαριές βαλίτσες, δώρα και αναμνηστικά από τις διακοπές, ψώνια της τελευταίας στιγμής, δημιουργούν επιπλέον βάρος για τους ταξιδιώτες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν το θέμα της μεταφοράς. Η συνεργασία μας με την Care4Bag δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποστείλουν αντικείμενα στον προορισμό τους με ασφάλεια και να απολαύσουν το ταξίδι τους χωρίς επιπλέον βάρος και άγχος», εξήγησε ο Αντώνης Τσεσμελής, εμπορικός διευθυντής της Orbit Couriers.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v