Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρεύς: Στις 7/12 η Γ.Σ. για απορρόφηση της Seafarm Ionian

Τη απορρόφηση από την εταιρία της Seafarm Ionian και την τροποποίηση των όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 29.466.293 ευρώ, καλείται να εγκρίνει μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση της Νηρεύς στις 7 Δεκεμβρίου.

Νηρεύς: Στις 7/12 η Γ.Σ. για απορρόφηση της Seafarm Ionian

Η εταιρία Νηρεύς καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 στα γραφεία της στο 1ο χλμ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης και Δημοκρίτου, στο Δήμο Κορωπίου Αττικής, για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Έγκριση του από 29/10/2015 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε. με απορρόφηση της Seafarm Ionian Ανώνυμη Εταιρία από την πρώτη, της σχετικής από 29/10/2015 έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας προς την Γενική Συνέλευση κατ' άρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και της από 5/11/2015 έκθεσης κατ' άρθρο 4.1.4.1.3. του Κανονισμού του Χ.Α., της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή- Λογιστή για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρίας, της έκθεσης της Ελεγκτικής Εταιρίας «KPMG» για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευόμενων εταιριών σύμφωνα με το άρθρο 289 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε. και Seafarm Ionian Α.Ε. με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-77α του κ.ν 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του ν.2166/93.

3. Έγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μέσω έκδοσης νέων μετοχών λόγω συγχώνευσης, με αντίστοιχες τροποποιήσεις του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας και κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.

4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της εταιρίας και της απορροφώμενης Seafarm Ionian A.E. καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιριών.

5. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση και έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της εταιρίας για την συγχώνευση με απορρόφηση της Seafarm Ionian A.E., την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώσας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και κάθε άλλου συναφούς θέματος.

6. Τροποποίηση των όρων του από 18.9.2015 Προγράμματος Έκδοσης Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου και Σύμβασης Κάλυψης, Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων ποσού €29.466.293, εκδόσεως της εταιρίας και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να διαπραγματεύεται, συμφωνεί και τροποποιεί, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, τους όρους του εν λόγω ομολογιακού δανείου πλην του ύψους και του είδους.

7. Έγκριση συμβάσεων κατ' αρ. 23α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920 (συμπεριλαμβανομένης της από 14.10.2015 Σύμβασης Εμπράγματης Χρηματοοικονομικής Ασφάλειας, Παροχής Ενεχύρου & Εξασφαλιστικής Εκχώρησης Απαιτήσεων από Σύμβαση Πρακτορείας Επιχειρηματικών Απαιτήσεων μεταξύ της Εταιρίας και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος).

8. Διάφορα θέματα και αποφάσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 στον ίδιο τόπο και χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Συνέλευση, σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 στον ίδιο τόπο και χώρο, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v