Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαινιάζεται το κατάστημα JYSK στο Ελληνικό

Δύο μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, η JYSK ολοκληρώνει την πρώτη φάση εισόδου της στην Ελληνική αγορά. Στόχος η δημιουργία δικτύου 40 καταστημάτων στην Ελλάδα.

Εγκαινιάζεται το κατάστημα JYSK στο Ελληνικό

Την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το τέταρτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στο Ελληνικό, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η JYSK είναι μια Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ετοιμάζεται να ανοίξει το τέταρτό της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. Δύο μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, η JYSK ολοκληρώνει την πρώτη φάση εισόδου της στην Ελληνική αγορά που ήδη κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη. Αρκετά νέα καταστήματα είναι στο πλάνο να ανοίξουν από το 2016 και μετά με στόχο την επέκταση του δικτύου της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2.300 καταστήματα σε 41 χώρες.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ελληνικού, που βρίσκεται στην οδό Χρυσάνθου Τραπεζούντος 29 και Αθανασίου Διάκου στο Ελληνικό, θα γίνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κύριος Γιάννης Κωνσταντάτος.

"Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας" τονίζει ο Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v