Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 16 Δεκεμβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ

Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητικό Μέγαρο της Εταιρείας, Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι.

Στις 16 Δεκεμβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο ΟΤΕ στις 16 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στο Διοικητικό Μέγαρο της Εταιρείας, Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (Service Arrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της Deutsche Telekom AG (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH) για την παροχή από τις δεύτερες συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2016 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαίσιο Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών».

2. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ: A) αφενός της COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. (COSMOTE) και αφετέρου (i) των εταιρειών Deutsche Telekom PanNet Greece & Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή από την COSMOTE υπηρεσιών σχετικών με την παραγωγή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και οικονομικών υπηρεσιών, και (ii) της εταιρείας Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή στην COSMOTE πολλαπλών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (multi Value Added Services or “mVAS”) και Β) αφενός της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) και αφετέρου της Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή στη TKRM πολλαπλών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (multi Value Added Services or “mVAS”). 3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v