Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στηρίζει start-ups που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Πρωτοβουλία στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων (Start-ups) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο από την Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds. Οι όροι.

Εθνική: Στηρίζει start-ups που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση και την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, η Εθνική Τράπεζα προβαίνει σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων (Start-ups) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στόχος της δράσης είναι η επιβράβευση και η ανάδειξη Start-ups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική. Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να στηρίζει την υγιή νεοφυή επιχειρηματικότητα, μέσω σύγχρονων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων υποδομών αποδοχής συναλλαγών καρτών, στο e-shop της επιχείρησης.

Οι δικαιούχοι θα επωφεληθούν αποκτώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου i-bank e-commerce, εντελώς ανέξοδα για τον πρώτο χρόνο και με εξαιρετικά προνομιακή προμήθεια από το δεύτερο χρόνο και μετά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

• είτε σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με ημερομηνία ίδρυσης από την 1 Ιανουαρίου 2014 και μετά, με έδρα την Ελλάδα ή παράρτημα στην Ελλάδα, που έχουν κύκλο εργασιών προηγούμενης χρήσης άνω των €50,000 και συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας ή χρηματοδοτούνται από Venture Capital έως €1.5 εκατ., από εταιρείες-μέλη της Hellenic Venture Capital Association,

• είτε σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "ΝΒG Business Seeds".

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο https://www.nbg.gr/el/nbgseeds.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v