Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca-Cola 3Ε: Αναλαμβάνει τη διανομή των Campari, Aperol από 1η Φλεβάρη

Η ανάληψη της διανομής των δύο αυτών brands έρχεται σε συνέχεια σύναψης συμφωνίας συνεργασίας της Coca Cola 3Ε με το Gruppo Campari, κίνηση μέσω της οποίας η εταιρεία ενισχύει το χαρτοφυλακίου της. Η εταιρία έχει ήδη συμφωνίες τους οίκους Ισιδώρου Αρβανίτου, Edrington, Brown Forman.

Coca-Cola 3Ε: Αναλαμβάνει τη διανομή των Campari, Aperol από 1η Φλεβάρη

Την αποκλειστική διανομή και πώληση στην ελληνική αγορά των αλκοολούχων ποτών Campari και Aperol αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr η Coca Cola 3Ε.

Η ανάληψη της διανομής των δύο αυτών brands έρχεται σε συνέχεια σύναψης συμφωνίας συνεργασίας της Coca Cola 3Ε με το Gruppo Campari, κίνηση μέσω της οποίας η εταιρεία ενισχύει το χαρτοφυλακίου της, τις συνέργειες μεταξύ των προϊόντων της και την παρουσία της στο κανάλι του HoReCa (Hotel Restaurant Catering).

Επιπροσθέτως η συμφωνία με το Gruppo Campari επιτρέπει στην εταιρεία να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το δίκτυο διανομής και πωλήσεών της, ενισχύοντας τη σχέση με τους πελάτες της αλλά και το χαρτοφυλάκιο των αλκοολούχων ποτών που προσφέρει - ειδικά την κατηγορία απεριτίφ.

Η νέα συμφωνία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες που διατηρεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τους οίκους Ισιδώρου Αρβανίτου, Edrington και Brown Forman, και να ενισχύσει επιπλέον την κύρια δραστηριότητά της που είναι η παραγωγή, διανομή και πώληση προϊόντων, στις κατηγορίες αναψυκτικών, χυμών, κρύου τσαγιού, ενεργειακών ποτών και νερού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v