Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύση μηχανογράφησης της Epsilon Net επέλεξε το Makedonia Palace

Η εγκατάσταση του PYLON Hospitality της Epsilon Net στο Makedonia Palace προστίθεται στις πάνω από 2.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Λύση μηχανογράφησης της Epsilon Net επέλεξε το Makedonia Palace
Το PYLON Hospitality της Epsilon Net επέλεξε το ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης για τη μηχανογράφηση όλων των λειτουργιών του σε μία εφαρμογή.

Έντεκα (11) διαφορετικά τμήματα από τη reception μέχρι το λογιστήριο, 60 θέσεις εργασίας και πάνω από 100 χρήστες, βρήκαν «σκεπή» κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net για να καλύψει τον κλάδο της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση του PYLON Hospitality στο Makedonia Palace προστίθεται στις πάνω από 2.000 εγκαταστάσεις της πλατφόρμας PYLON μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

H PYLON της Epsilon Net είναι μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα «κάθετων» εφαρμογών software που εξυπηρετεί κλάδους, όπως αυτόν της φιλοξενίας, της εστίασης, της λιανικής, των υπηρεσιών και των εμπορικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα PYLON της Epsilon Net, μπορείτε να βρείτε στο www.pylon.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v