Data Communication: Έργο για την Ελληνικοί Λευκόλιθοι

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, διασφαλίστηκε η πλήρης χαρτογράφηση της παγκόσμιας αγοράς Μαγνησίτη-Λευκόλιθου, καθώς και η ολοκληρωμένη διαχείριση των αιτημάτων προσφορών που δέχεται η Ελληνικοί Λευκόλιθοι.

Data Communication: Έργο για την Ελληνικοί Λευκόλιθοι

H εταιρία Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΜΒΝΕΕ επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση έργου διαχείρισης πελατειακών σχέσεων με στόχο την κάλυψη των αναγκών Πωλήσεων και Marketing. Το έργο βασίστηκε στη λύση Microsoft Dynamics CRM online.

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, διασφαλίστηκε η πλήρης χαρτογράφηση της παγκόσμιας αγοράς Μαγνησίτη-Λευκόλιθου, καθώς και η ολοκληρωμένη διαχείριση των αιτημάτων προσφορών που δέχεται η εταιρία. Επιπλέον, το σύνολο των διαθέσιμων πληροφοριών και δεδομένων αξιοποιείται για το σχεδιασμό και τη διενέργεια εύστοχων και αποδοτικών ενεργειών μάρκετινγκ σε στοχευμένες αγορές, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο ενίσχυση των πωλήσεων.

Ο κ. Δημήτριος-Κων/νος Καλογερόπουλος-Στρατής, διευθυντής Εταιρικής Στρατηγικής της Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΜΒΝΕΕ, δήλωσε: «Η εταιρία Ελληνικοί Λευκόλιθοι, διαγράφοντας μία πολυετή ανοδική πορεία με εξαγωγικό προσανατολισμό, επενδύει στην εφαρμογή μίας σωστά σχεδιασμένης και οργανωμένης στρατηγικής ανάπτυξης και διεύρυνσης πελατολογίου. Η συνεργασία μας με την Data Communication και η επιλογή υλοποίησης μιας λύσης βασισμένης στο Microsoft Dynamics CRM επέφερε σημαντικά οφέλη στην κατεύθυνση της επίτευξης των εταιρικών μας στόχων, διασφαλίζοντάς μας αποτελεσματική οργάνωση των πληροφοριών ανταγωνισμού, σφαιρική εικόνα της επικοινωνίας με τους πελάτες μας, καθώς και αξιοποίηση των διαθέσιμων αυτών δεδομένων προς όφελος της λειτουργίας μας».

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Έχοντας υλοποιήσει πολυάριθμα έργα σε πλατφόρμες της Microsoft Dynamics και σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού για την ελληνική αγορά, η Data Communication γνωρίζει πώς να προσαρμόσει την κορυφαία λειτουργικότητα των διεθνών αυτών λύσεων στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Μέσω της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, μπορούμε να εγγυηθούμε σε κάθε μας πελάτη τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του λογισμικού, προς όφελος της επίτευξης των εταιρικών του στόχων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v