Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobrokers: Έτος ανάπτυξης το 2016

Ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της εταιρίας δήλωσε ότι μέχρι σήμερα η εταιρία έχει εισφέρει στις ασφαλιστικές εταιρείες ασφάλιστρα συνολικής αξίας 700 εκατ. ευρώ.

Eurobrokers: Έτος ανάπτυξης το 2016

Στις προοπτικές και τους στόχους του 2016, μιας χρονιάς μεγάλων προκλήσεων για την ιδιωτική ασφάλιση και εν γένει για την οικονομία, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και βασικός μέτοχος της EUROBROKERS, κ. Γιώργος Κούμπας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της νέας χρονιάς, επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εισφέρει στις ασφαλιστικές εταιρείες ασφάλιστρα συνολικής αξίας 700 εκατ. ευρώ.

Oπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόσθεσε ότι στο ίδιο διάστημα οι αποζημιώσεις που πληρώθηκαν προς τους ασφαλισμένους ανήλθαν στα περίπου 300 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο εξασφάλισε στις Ασφαλιστικές εταιρείες χαμηλό δείκτη ζημιών.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της εταιρείας, στους εκπροσώπους των Ασφαλιστικών Ομίλων που δήλωσαν όλοι παρόντες στην εκδήλωση, καθώς και στους εκπροσώπους φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αλλά και της αγοράς, ο κ. Κούμπας αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική αξία της EUROBROKERS, αλλά και τη δυναμική με την οποία θα εξελίσσεται η εταιρεία μέσω των ανθρώπων της, που αποτελούν διπλή εγγύηση ασφάλειας και ανάπτυξης, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σωστή και άμεση εξυπηρέτηση.

Την εκδήλωση τίμησε με ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος, αφού περιέγραψε το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον το οποίο βιώνει η χώρα λόγω των μνημονίων και της πολυετούς ύφεσης, στάθηκε στο νέο εποπτικό πλαίσιο για την Ασφαλιστική αγορά, το Solvency II, που αποτελεί, όπως είπε, εγγύηση για την αξιοπιστία του κλάδου. Θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τον επιχειρηματία, τόνισε ότι, μέσα σε μια ανοιχτή, ανταγωνιστική αγορά, η επαρκής ασφάλιση των κινδύνων που συνδέονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως στοιχείο ενεργητικού και όχι απλώς ως ένα ακόμη κόστος.

«Η ασφάλιση αντιστοιχεί σε αξία, η οποία επηρεάζει την πιστοληπτική ικανότητα, αλλά και την ευρύτερη εικόνα της επιχείρησης απέναντι σε υφιστάμενους και δυνητικούς συνεργάτες, απέναντι στους θεσμικούς φορείς και στο κοινωνικό σύνολο» σημείωσε ο κ. Μίχαλος για να προσθέσει ότι σε αυτό το πλαίσιο, «ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αντίστοιχα απαιτητικός».

Με κεντρικό σύνθημα «Διαχρονική αξία, εγγύηση ασφάλειας ανάπτυξης», ακολούθησαν οι ομιλίες της διοικητικής ομάδας της Eurobrokers, και ειδικότερα του κ. W. Abdo και της κ. Ε. Κουτσοβασίλη, καθώς και των Στελεχών της εταιρείας, Ε. Τριανταφύλλου, Τ. Κουτσουμπή, Τ. Κωνσταντέλο και Ν. Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι από την πλευρά τους υποστήριξαν, ότι με μια ισχυρή κληρονομιά και ένα όνομα που έχει καθιερωθεί τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά, καθώς και με πιστή και κερδοφόρα βάση πελατών, είναι δεσμευμένοι να επιμείνουν στην ανάπτυξη μιας συνεχώς ανερχόμενης, δυναμικής και διαφανούς επιχείρησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v