Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interlife: Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015

Ο Απολογισμός παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάδειξη ορισμένων σημαντικών χρηματοοικονομικών και μη διαστάσεων των εργασιών της εταιρίας που σχετίζονται με την κοινωνία, τους πελάτες, τους εργαζομένους και το περιβάλλον.

Interlife: Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015
Τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015 δημοσίευσε η Interlife Ασφαλιστική, ο οποίος τείνει να καλύψει όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας τα δύο αυτά έτη και καταρτίστηκε με σκοπό να διέπεται από τις αρχές του Global Reporting Initiative G4 (GRI-G4) για τον καθορισμό του περιεχομένου (Ουσιαστικότητα, Διάλογος με Ενδιαφερόμενα Μέρη,Πλαίσιο Βιωσιμότητας, Πληρότητα) και της ποιότητάς της (Ισορροπία, Σαφήνεια, Ακρίβεια, Επικαιρότητα, Συγκρισιμότητα, Αξιοπιστία).

Ο Απολογισμός έχει στόχο να παρέχει μια ολοκληρωμένη, σύμμετρη ανάδειξη ορισμένων σημαντικών χρηματοοικονομικών και μη διαστάσεων των εργασιών της εταιρίας που σχετίζονται με την κοινωνία, τους πελάτες, τους εργαζομένους και το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, από το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στην Εταιρική Υπευθυνότητα διακρίνονται αυτά που έχουν την πιο ουσιαστική και διαχρονική επίδραση στην κοινωνία. Αυτά αποτελούν τη βάση για τον σχεδιασμό και την ενεργοποίηση μηχανισμών διαρκούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Εξάλλου, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης, «Το Υπεύθυνο Επιχειρείν αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη παράμετρο που καθορίζει την πορεία της εταιρίας».

*Δείτε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Interlife στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v