Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η EUROCERT παρούσα στη HORECA 2016

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η EUROCERT θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης που αφορούν τόσο τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και τον κλάδο της εστίασης.

Η EUROCERT παρούσα στη HORECA 2016

Η EUROCERT θα βρίσκεται στην 11η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016, η οποία διοργανώνεται στο Metropolitan Expo από τις 12 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2016. Η εκδήλωση αποτελεί, παραδοσιακά, πόλο έλξης για τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και του κλάδου της εστίασης.

Στην HO.RE.CA, η EUROCERT (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων) θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τους συμμετέχοντες, τις προσφερόμενες υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης που αφορούν τόσο τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και τον κλάδο της εστίασης. Πιστοποιήσεις που δίνουν κύρος και αξιοπιστία, εξασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και τελικά προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της εταιρίας στη HO.RE.CA, και πιο συγκριμένα στο HALL 2 στο πλαίσιο της εκδήλωσης BUILD & DESIGN, την Παρασκευή 12/02/2016 ώρα 15.00, ο κ. Δημήτρης Σουφλής, Συντονιστής-Επιθεωρητής της EUROCERT, θα παραχωρήσει ομιλία με θέμα «Πιστοποίηση ξενοδοχείων και επιπλωμένων διαμερισμάτων (Αστέρια και Κλειδιά)», θέμα που με βάση και τις νέες προδιαγραφές αποτελεί κομβικής σημασίας για τον τουριστικό κλάδο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιαστούν τα οκτώ αναγκαία βήματα για την έκδοση του πιστοποιητικού κατάταξης, τα χρονοδιαγράμματα της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά, χρηστικές πληροφορίες και συμβουλές αλλά και τα οφέλη της διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η EUROCERT, ένας καθαρά ελληνικός φορέας πιστοποίησης με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες, είναι από τους πρώτους φορείς που διαπιστεύτηκαν από το ΕΣΥΔ για την σύνταξη της Τεχνικής Έκθεσης σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση Υ.Α. 219/2015 (ΦΕΚ 14/Β/12-01-2015). Η συγκεκριμένη Υπουργική απόφαση αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση Πιστοποιητικού Κατάταξης, από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια Διαμερίσματα σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών.

Μέχρι σήμερα η EUROCERT έχει διενεργήσει περί τους 200 ελέγχους σε ΕΕΔΔ και Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, κατέχοντας την 1η θέση στην αγορά με ποσοστό άνω του 35%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v