Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο Heathrow για κατόχους Gold κάρτας Star Alliance

Η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους τακτικούς επιβάτες που βρίσκονται στην κατηγορία Gold σε οποιοδήποτε από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο Heathrow για κατόχους Gold κάρτας Star Alliance

Η Star Alliance και το Heathrow Express συνεργάζονται προκειμένου να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας Gold της Star Alliance μια δωρεάν αναβάθμιση ως ειδικό προνόμιο στις μεταφορές με το Heathrow Express.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η χρήση αυτής της προσφοράς είναι πολύ απλή. Αρκεί οι επιβάτες να αγοράσουν ένα εισιτήριο είτε για μονή διαδρομή είτε με επιστροφή με το Heathrow Express, τη γρηγορότερη σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου με τον Σταθμό Paddington στο Λονδίνο. Με την επιβίβασή τους στο τρένο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε θέση στη Business First Class και να δείξουν το εισιτήριο και την κάρτα Gold της Star Alliance στον ελεγκτή. Στη Business First Class προσφέρονται εφημερίδες και περιοδικά, περισσότερος χώρος για τα πόδια, πιο φαρδιές θέσεις, προσωπικό τραπεζάκι, πρίζα παροχής ρεύματος σε κάθε θέση και τηλεόραση.

Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους τακτικούς επιβάτες που βρίσκονται στην κατηγορία Gold σε οποιοδήποτε από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance. Η προσφορά ισχύει από την 15η Φεβρουαρίου μέχρι νεωτέρας.

Το δίκτυο της Star Alliance επί του παρόντος περιλαμβάνει 24 αεροπορικές εταιρείες με προορισμό το Heathrow: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India*, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά προσφέρονται πάνω από 120 πτήσεις την ημέρα σε 47 προορισμούς σε 26 χώρες από το Heathrow, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδεθούν με ολόκληρο το δίκτυο της συμμαχίας που περιλαμβάνει πάνω από 18.500 πτήσεις ημερησίως σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v