Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας Ιχθ.: Αναπληρώτρια οικονομική διευθύντρια η Αγγ. Αϊβαλώτη

Η κ. Αγγελική Αϊβαλώτη ανέλαβε χρέη αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, μετά την παραίτηση του κ. Αθανάσιου Πραχάλη. Παραιτήθηκαν τα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. Μιχαήλ Ζαχαριάδης και Παναγιώτης Αγρίμης.

Δίας Ιχθ.: Αναπληρώτρια οικονομική διευθύντρια η Αγγ. Αϊβαλώτη
Η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι επήλθαν αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου και των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών.

Συγκεκριμένα, τα μέλη κ. Μιχαήλ Ζαχαριάδης και Παναγιώτης Αγρίμης παραιτήθηκαν από ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη για προσωπικούς λόγους.

Επίσης, ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Πραχάλης αποχώρησε από την εταιρία. Χρέη αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή ανέλαβε η κ. Αγγελική Αϊβαλώτη.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του την 01η.03.2016 αποφάσισε να προβεί σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

Εν όψει των ως άνω το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. Anita Hamilton (Εκτελεστικό Μέλος)

2. Vadim Doubrovin (Εκτελεστικό Μέλος)

3. Olga Novikova (Μη Εκτελεστικό Μέλος)

4. Αντώνιος Γιαννόπαπας (Μη Εκτελεστικό Μέλος)

5. Άγγελος Χριστοδουλάτος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

6. Ιωάννης Μπουγάς (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος)

Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό είναι πενταετής και δύναται να παραταθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v