Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Έκτακτη Γ.Σ. στις 28/3 για reverse split

Την αύξηση της ονομαστικής αξίας με ταυτόχρονο reverse split, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για απόσβεση λογιστικών ζημιών και την αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γ.Σ. της Αθηνά ΑΤΕ στις 28 Μαρτίου.

Αθηνά: Έκτακτη Γ.Σ. στις 28/3 για reverse split
Η εταιρία Αθηνά ΑΤΕ καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00, στην έδρα της, στο Μαρούσι Αττικής, οδός Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16, Τ.Κ. 151 25, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε κοινής μετοχής της εταιρίας, με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των κοινών μετοχών της (reverse split).

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των κοινών ονομαστικών μετοχών και απόσβεση λογιστικών ζημιών, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

5. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των αποφάσεων που θα λάβει η γενική συνέλευση επί των ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

6. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00, στον ίδιο ως άνω χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v