Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΑ: Σημείο ταχυδρομικής εξυπηρέτησης στον Πειραιά

Το σημείο ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των επισκεπτών κρουαζιέρας θα λειτουργεί στον Διεθνή Επιβατικό Σταθμό «Α. Μιαούλης», στην Ακτή Μιαούλη 10 στον Πειραιά, και θα παράχει on-line ταχυδρομικές υπηρεσίες αλλά και δώρα.

ΕΛΤΑ: Σημείο ταχυδρομικής εξυπηρέτησης στον Πειραιά

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για πρώτη φορά από τη φετινή τουριστική σεζόν, θα υποδέχονται τα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά, εγκαινιάζοντας το πρώτο σημείο ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των επισκεπτών κρουαζιέρας στον Διεθνή Επιβατικό Σταθμό «Α. Μιαούλης».

Το ταχυδρομικό kiosk των ΕΛΤΑ αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής των επισκεπτών της κρουαζιέρας με τον Πειραιά και την Αθήνα και παρέχει on-line ταχυδρομικές υπηρεσίες αλλά και μία πρώτη γεύση του ελληνικού πολιτισμού: καρτ ποστάλ έτοιμες για ταχυδρόμηση, συλλεκτικές σειρές γραμματοσήμων, ιστορικές εκδόσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ταχυδρομικά ενθύμια, αναμνηστικά δώρα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία με την υπογραφή σημαντικών δημιουργών, από τη συλλογή Post Collection των ΕΛΤΑ.

Τα εγκαίνια λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00 και στο ταχυδρομικό kiosk του Διεθνούς Επιβατικού Σταθμού στην Ακτή Μιαούλη 10, στον Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v