Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρεύς: Συνέλευση ομολογιούχων στις 11 Απριλίου

Την αναπροσαρμογή ή μη του λόγου και της τιμής μετατροπής των ομολογιών του ΜΟΔ, αρχικού ύψους 19,99 εκατ. ευρώ, καλείται να εγκρίνει η συνέλευση των ομολογιούχων της Νηρεύς που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου.

Νηρεύς: Συνέλευση ομολογιούχων στις 11 Απριλίου
Η εταιρία Νηρεύς ενημερώνει ότι ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Eurobank Ergasias του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, αρχικού ύψους 19.995.575,10 ευρώ, εκδόσεως της Νηρεύς, καλεί τους Ομολογιούχους Δανειστές του ανωτέρω δανείου, σε Συνέλευση Ομολογιούχων την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 14.00, στην έδρα της εισηγμένης, στο 1ο χλμ. Λεωφόρου Κορωπίου - Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την αναπροσαρμογή ή μη του λόγου και της τιμής μετατροπής.

Οι Ομολογιούχοι Δανειστές, των οποίων οι ομολογίες έχουν αποϋλοποιηθεί και οι αντιπρόσωποι αυτών, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση Ομολογιούχων, θα πρέπει να έχουν προσκομίσει στον εκπρόσωπο των Ομολογιούχων Eurobank Ergasias, με Αρ.Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000, Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων Μετόχων & Επενδυτών, Πεσμαζόγλου 2-6 – Αθήνα Τ.Κ. 101 75 6ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας 210 3704040), δύο (2) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης (κατά την 8η/4/2016), βεβαίωση δέσμευσης των Ομολογιών τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας τους, σύμφωνα με τον όρο 10.9(α) του Προγράμματος του Δανείου.

Οι Ομολογιούχοι Δανειστές, οι οποίοι δεν έχουν παραδώσει τις Ομολογίες τους προς αποϋλοποίηση, και οι αντιπρόσωποι αυτών, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση Ομολογιούχων, θα πρέπει να έχουν προσκομίσει στον εκπρόσωπο των Ομολογιούχων (με στοιχεία ομοίως ως άνω), δύο (2) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης (κατά την 8/4/2016), τις ενσώματες Ομολογίες τους καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας τους σύμφωνα με τον όρο 10.9(β) του Προγράμματος του Δανείου.

Κάθε Ομολογιούχος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) μπορεί να διορίζει μέχρι τρεις (3) αντιπροσώπους (φυσικά πρόσωπα).

Δεν επιτρέπεται η άσκηση του δικαιώματος ψήφου με αλληλογραφία ή ηλεκτρονικά μέσα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ των όρων του δανείου απαρτίας, για το θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, οι κ. Ομολογιούχοι Δανειστές καλούνται σε: Α΄ επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων, την Παρασκευή 22/04/2016 και ώρα 14.00, στον ίδιο χώρο, και σε Β΄ επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων την Τετάρτη 4/05/2016 και ώρα 14.00, στον ίδιο χώρο.

Η υποχρέωση προσκόμισης των εγγράφων που απαιτούνται για την αρχική Συνέλευση, ο αριθμός των αντιπροσώπων των Ομολογιούχων και ο τρόπος άσκησης του δικαιώματος ψήφου που ισχύουν για την αρχική Συνέλευση, ισχύουν αναλόγως και για τις επαναληπτικές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v