Διεθνές Βραβείο Ασφάλειας στην Κοινοπραξία Salini Impregilo -ΤΕΡΝΑ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που αποτελείται από Πάρκο έκτασης 170.000 τμ, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Διεθνές Βραβείο Ασφάλειας στην Κοινοπραξία Salini Impregilo -ΤΕΡΝΑ

Η ΤΕΡΝΑ, θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ανακοινώνει ότι η κοινοπραξία Salini Impregilo - ΤΕΡΝΑ κατασκευάστρια του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος απέσπασε βραβείο Ασφάλειας από το Βρετανικό Συμβούλιο Ασφάλειας για το 2015 σε αναγνώριση της δέσμευσής της να διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενούς της.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που αποτελείται από Πάρκο έκτασης 170.000 τμ, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, ένα Κτίριο Στάθμευσης Αυτοκινήτων χωρητικότητας 1.000 θέσεων καθώς και τρία (3) βοηθητικά κτίρια ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2013, ενώ σε λίγες μέρες παραδίδεται ολοκληρωμένο.

Για την κατασκευή του έχουν εργαστεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι, καλύπτοντας περίπου 3.000.000 εργατοώρες.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αναγνώριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεχή προσπάθεια της ΤΕΡΝΑ, στα περισσότερα από 45 χρόνια δραστηριοποίησης της στο χώρο των κατασκευών, να παρέχει στους εργαζόμενούς της τις κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, είτε βρίσκονται σε γραφεία είτε σε εργοτάξια ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v