Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή Ergologic και Epsilon Net στην έκθεση Westia

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Ergologic θα προβάλλει εξειδικευμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας Pylon της Epsilon Net.

Συμμετοχή Ergologic και Epsilon Net στην έκθεση Westia
Οι εταιρίες Ergologic και Epsilon Net συμμετέχουν στην Westia 2016, την 1η κλαδική έκθεση στη Δυτική Ελλάδα για τα Τρόφιμα, Ποτά, Εξοπλισμό και Υπηρεσίες, που διεξάγεται στις 9, 10 και 11 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, με την συμμετοχή 130 εκθετών και 15.000 επισκεπτών.

Η Ergologic, στα περίπτερα 16 και 17 στον τομέα των Υπηρεσιών, θα προβάλλει εξειδικευμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας Pylon της Epsilon Net. Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες, All in one, των εφαρμογών Pylon έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επί δύο συνεχόμενα έτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσια της κλαδικής έκθεσης Westia 2016 στη Δυτική Ελλάδα, η εταιρία Ergologic εμφανίζεται με νέα δυναμική ταυτότητα, χρώματα και λογότυπο. Όπως σημειώνεται, η νέα εταιρική ταυτότητα και το επικοινωνιακό μήνυμα «Information Technology Solutions», αποτυπώνουν πλήρως το όραμα της εταιρίας να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της ανάπτυξης Επιχειρησιακού Λογισμικού και Περιφερειακών Λύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v