Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SoftOne: Αύξησε 70% τα κέρδη προ φόρων το 2015

Η SoftOne ενίσχυσε δυναμικά και τη θέση της στην αγορά της Ρουμανίας, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πελατών της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης

SoftOne: Αύξησε 70% τα κέρδη προ φόρων το 2015

Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης διατήρησε, για πέμπτο συνεχόμενο έτος το 2015 η SoftOne.

Καταγράφοντας αύξηση εσόδων 10% και καθαρών κερδών προ φόρων (EBT) 70%, η εταιρεία διεύρυνε την εγκατεστημένη της βάση σε 15.000 και πλέον πελάτες, αναβαθμίζοντας παράλληλα το επίπεδο εξυπηρέτησης τους, με το συνολικό αριθμό των πιστοποιήσεων των συνεργατών της να ανέρχονται πλέον σε περισσότερες από 600.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η SoftOne ξεπέρασε το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων στο Cloud, λαμβάνοντας διακρίσεις για τις λύσεις της στο Cloud και το Enterprise Mobility, με κορυφαία την απονομή βραβείου εξαιρετικής επίδοσης "Sell out of Comfort Zone" από τη Microsoft.

Οι προϊοντικές βελτιώσεις, οι νέες προδιαγραφές και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας συνέβαλαν ουσιαστικά στη διαμόρφωση του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών σε επίπεδα της τάξεως του 85%. Η SoftOne ενίσχυσε δυναμικά και τη θέση της στην αγορά της Ρουμανίας, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πελατών της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

«Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις στις λύσεις της SoftOne αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποι μας και οι συνεργάτες μας», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αντώνης Καραντώνης. «Η συνεχής ανοδική μας πορεία πιστοποιεί τη δυναμική της SoftOne και αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας μελλοντικά.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v