Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Ενδιαφέρον για διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας

Τους όρους του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ελεύθερης λήψης εξετάζει η διοίκηση της Forthnet. Τι είχε δηλώσει πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Πάνος Παπαδόπουλος.

Forthnet: Ενδιαφέρον για διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας

Τις τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στο νέο τηλεοπτικό τοπίο μελετά η διοίκηση της Forthnet, ενόψει του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ελεύθερης λήψης. Πρόσφατα, μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Πάνος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει, στο πλαίσιο συνέντευξης σε κυριακάτικη εφημερίδα, πως η εταιρεία εξετάζει πολύ προσεκτικά τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ελληνική νομοθεσία και ανάλογα με τους τελικούς όρους του διαγωνισμού, όπως αυτοί θα οριστούν, θα αποφασίσει τις κινήσεις της.

«Ούτως ή άλλως, εμείς ως εταιρεία αυτή τη στιγμή έχουμε τις υποδομές, έχουμε την πρώτη ύλη, έχουμε την κουλτούρα της τηλεόρασης, οπότε προσπαθούμε να δούμε το καινούργιο τοπίο που διαμορφώνεται για τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες», είχε τονίσει ο κ. Παπαδόπουλος. 

Στην Κάντζα εξετάζουν διάφορα μοντέλα για το είδος του προγράμματος που μπορεί να μεταδίδει ένας τηλεοπτικός σταθμός ελεύθερης λήψης, ενώ παράλληλα προωθείται και η ενίσχυση του ελληνικού προγράμματος της συνδρομητικής πλατφόρμας Nova. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v