Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υγεία: Νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser θεραπείας υπερτρίχωσης

Το σύστημα Gentle Lase Pro-U είναι ένα σύστημα Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που προσφέρει γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα.

Υγεία: Νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser θεραπείας υπερτρίχωσης

Ένα νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser θεραπείας υπερτρίχωσης, που συνδυάζει τη θεραπεία της αποτρίχωσης με τη θεραπεία των αγγειακών και καλοηθών μελαγχρωματικών αλλοιώσεων, εγκαταστάθηκε στο νοσοκομείο Υγεία.

Το σύστημα Gentle Lase Pro-U είναι ένα σύστημα Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που προσφέρει γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει θεραπευτική δράση, προκαλώντας τη μέγιστη απορρόφηση ενέργειας από τα στοχευόμενα χρωματοφόρα του δέρματος.

Όπως δηλώνει η υπεύθυνη ιατρός του Τμήματος Laser Θεραπείας Υπερτρίχωσης του Υγεία κ. Μαρίνα Σπυράντη, «Το σύστημα Laser Gentle Lase Pro-U δίνει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με ταχύτητα, ακρίβεια και λιγότερη αίσθηση πόνου, ενώ προσφέρει επιπλέον προστασία του δέρματος από την ανεπιθύμητη θερμική βλάβη. Το Lase PRO-U διαθέτει μενού εφαρμογών που μας προσφέρει πλήθος θεραπειών, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα και αποτελεσματικά κάθε περίπτωση. Η εμπειρία των 20 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος και των 11.000 ατόμων που το επισκέπτονται, ενισχύει τη δέσμευση του νοσοκομείου μας για μια διαρκή αναβάθμιση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού σε συνδυασμό με τη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Τµήµα Laser Θεραπείας Υπερτρίχωσης του Υγεία είναι από τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο του, καθώς στηρίζεται κυρίως στην προσωπική επαφή και στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης. Κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων λειτουργίας του έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 200.000 θεραπείες υπερτρίχωσης, ενώ κάθε μήνα διενεργούνται περισσότερες από 800 θεραπείες προσώπου και σώµατος για θεραπευτικούς και αισθητικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v