Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες προσφορές από την ΕΠΑ Αττικής

Άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, μέχρι το ποσό των 12.300 ευρώ, και εκτπώσεις έως 100% στα τέλη σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο, προσφέρει από 12/5 έως 8/7 η ΕΠΑ Αττικής.

Νέες προσφορές από την ΕΠΑ Αττικής

Η ΕΠΑ Αττικής ανακοινώνει νέες προσφορές για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μεταξύ 12 Μαΐου και 8 Ιουλίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέρθει μέχρι το ποσό των 12.300 ευρώ για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση.

Παράλληλα, η εταιρία προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές-γενναιόδωρες εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου που φτάνουν μέχρι το 100%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v