Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση της Sika Hellas από τη EUROCERT

Τα πρότυπα της σειράς ΕΝ 934- αφορούν πρόσθετα σκυροδέματος, κονιαμάτων και ενεμάτων, ενώ αυτά της σειράς ΕΝ 1504- αφορούν προϊόντα και συστήματα για την προστασία και επισκευή δομημάτων από σκυρόδεμα.

Πιστοποίηση της Sika Hellas από τη EUROCERT

Η EUROCERT, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης, με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες, ολοκλήρωσε πρόσφατα την επιθεώρηση και πιστοποίηση της Sika Hellas ABEE, εταιρίας του κατασκευαστικού κλάδο, με βάση πρότυπα της σειράς ΕΝ 934- και της ΕΝ 1504-.

Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις και στις μονάδες παραγωγής της εταιρίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, τα πρότυπα της σειράς ΕΝ 934- αφορούν πρόσθετα σκυροδέματος, κονιαμάτων και ενεμάτων, ενώ αυτά της σειράς ΕΝ 1504- αφορούν προϊόντα και συστήματα για την προστασία και επισκευή δομημάτων από σκυρόδεμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sika, ξεκίνησε από την Ελβετία το 1910, και πλέον έχει παρουσία σε 90 χώρες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1995 ως Sika Hellas ABEE στον κλάδο των ειδικών υλικών για την κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού. Στο φάσμα των υλικών της περιλαμβάνει πρόσμικτα σκυροδετήσεων, βοηθητικά υλικά σκυροδέτησης και εκτόξευσης, ειδικά κονιάματα και βελτιωτικά κονιαμάτων, υλικά επισκευών και στατικής ενίσχυσης, προστατευτικές επιστρώσεις σκυροδέματος και σιδήρου, συστήματα σφραγίσεων αρμών, πολυμερείς μεμβράνες κ.τ.λ.

Η EUROCERT είναι κοινοποιημένος οργανισμός στην Ε.Ε. με Αρ. Κοινοποίησης 1128 για την σήμανση CE δομικών προϊόντων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 305/2011/ΕΕ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε προϊόντα όπως το σκυρόδεμα, το τσιμέντο, τα ασφαλτομίγματα, τα αδρανή υλικά και τις μεταλλικές κατασκευές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v