Ψαλλίδας: Την απορρόφηση θυγατρικών ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

H Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη συγχώνευση των Ανωνύμων Εταιρειών Εδραση Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε., EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ., & ENVIPROSYSTEMS A.T.E., με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη.

Ψαλλίδας: Την απορρόφηση θυγατρικών ενέκρινε η Γενική Συνέλευση
Σήμερα, 19 Μαΐου 2016, και ώρα 15.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Β ΄Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας Εδραση Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. , στα γραφεία της στο Κορωπί, 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, σύμφωνα με την από 28η Μαρτίου 2016, πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

Παρέστησαν νόμιμα 14 μέτοχοι της Εταιρείας που εκπροσωπούν 2.920.538 ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 7.847.611 κοινών ονομαστικών μετοχών.

Συνέπεια αυτού υπήρξε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία σε ποσοστό 37,215% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου για συζήτηση και λήψη απόφασης συγχώνευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 2166/1993 και 2190/1920 , των Ανωνύμων Εταιρειών Εδραση Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. , EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ., & ENVIPROSYSTEMS A.T.E., με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη, όπως επικυρώθηκε από την Απόφαση με Αριθμό 779/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

H Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα:

- Τη συγχώνευση σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 2166/1993 και 2190/1920 , των Ανωνύμων Εταιρειών Εδραση Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. , EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ., & ENVIPROSYSTEMS A.T.E., με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη, όπως επικυρώθηκε από την Απόφαση με Αριθμό 779/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

- Τον ορισμό του Κωνσταντίνου Ψαλλίδα ως εκπροσώπου της εταιρείας για υπογραφή του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης καθώς και της οριστικής συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης.

- Την ανάθεση σε ελεγκτική εταιρεία σύνταξης Εκθέσεων Πιστοποιήσεων της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των εταιρειών EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ., και ENVIPROSYSTEMS A.T.E., βάσει των οποίων θα καθορισθεί η λογιστική αξία των περιουσιακών στοιχείων τους και η σχέση ανταλλαγής των μετοχών των τριών εταιρειών, καθώς επίσης και την σύνταξη ενημερωτικού δελτίου σύμφωνα με τις διατάξεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών εάν αυτό απαιτείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v