Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Hellix: Νέος major accounts manager ο Ν. Καραδημήτρης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Καραδημήτρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Major Account Manager με στόχο την ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης, ανακοίνωση η Lamda Hellix.

Lamda Hellix: Νέος major accounts manager ο Ν. Καραδημήτρης
Η Lamda Hellix ανακοινώνει την ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης με τη στελέχωση νέου Major Accounts Manager και την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραδημήτρη.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο κ. Καραδημήτρης διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και της διαχείρισης έργων σε μεγάλες εταιρίες του ευρύτερου χώρου των τηλεπικοινωνιών, θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ομάδας του Εμπορικού Τμήματος. Όπως σημειώνεται, το τεχνολογικό γνωστικό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με την εργασιακή του εμπειρία στη διαχείριση έργων, είναι στοιχεία που θα συμβάλλουν στην κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της εταιρίας με την παροχή καινοτόμων και ανταγωνιστικών λύσεων.

Ο κ. Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, δήλωσε: «Η περαιτέρω ενδυνάμωση του Εμπορικού Τμήματος αποτελεί στρατηγική επιλογή της Lamda Hellix που έχει ως στόχο την επέκταση του κύκλου εργασιών της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του Νίκου στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, θα είναι άμεση. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v