Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Υδρόγειος επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε παροχές προς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, πέραν των προβλεπόμενων προμηθειών, έχει αποδώσει η εταιρία την τελευταία τριετία.

Η Υδρόγειος επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική στηρίζει σταθερά και με συνέπεια τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα εστιάζοντας στην έμπρακτη επιβράβευση και ανάδειξη του έργου τους και την παροχή σε αυτούς κινήτρων, εργαλείων και εκπαίδευσης εστιασμένων στις ανάγκες τους.

Τα ετήσια Συνέδρια και οι Βραβεύσεις Συνεργατών της Υδρογείου Ασφαλιστικής αποτελούν θεσμό και διοργανώνονται ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια, φέρνοντας σε άμεση επαφή τη διοίκηση της εταιρίας με τους συνεργάτες της σε όλη την επικράτεια.

Τα τέσσερα πρώτα από αυτά για το 2016 -Συνέδριο Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου- έχουν ήδη ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή άνω των 600 περίπου τοπικών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Κατά τη διάρκειά τους η εταιρία βράβευσε τους συνεργάτες της με τις υψηλότερες επιδόσεις ανά νομό.

«Η εταιρία μας έχει, μέσα στην τελευταία τριετία, καταβάλει πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε παροχές (bonus) προς τους ασφαλιστικούς της διαμεσολαβητές, επιπλέον όσων προβλέπονται στη σύμβαση συνεργασίας. Οι παροχές αφορούν την επίτευξη παραγωγικών στόχων σε όλους τους γενικούς κλάδους ασφάλισης αλλά και καλού τεχνικού αποτελέσματος στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων», τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια των συνεδρίων ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο κ. Κασκαρέλης αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στα προγράμματα εκπαίδευσης που παρέχει η εταιρία στους συνεργάτες της καθώς και στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες προς τους πελάτες υπηρεσίες τους.

Ο κύκλος των εταιρικών εκδηλώσεων της Υδρογείου Ασφαλιστικής ολοκληρώνεται με τα Συνέδρια και τις Βραβεύσεις Συνεργατών Βορείου Ελλάδος, Αττικής, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, κατά το Μάιο και Ιούνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v