Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΑ: Προσωρινό ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα

Την τροποποίηση προσωρινά του ωραρίου συναλλαγής στα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου αποφάσισαν τα ΕΛΤΑ, λόγω προσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού ενόψει του καλοκαιριού και μέχρι την τοποθέτηση νέων εργαζομένων μέσω ΑΣΕΠ, στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου.

ΕΛΤΑ: Προσωρινό ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα
Με την απόφαση 1.4.3./329/104 της 01-06-2016, η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων τροποποίησε προσωρινά το ωράριο συναλλαγής των Καταστημάτων διευρυμένου ωραρίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω ανάγκης προσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού ενόψει του καλοκαιριού και των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν, και μέχρι την τοποθέτηση των νέων εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση, μέσω ΑΣΕΠ (τηρουμένων των προθεσμιών, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου).

Τα ΕΛΤΑ, σε ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τους Έλληνες πολίτες, τους πελάτες και τους εργαζόμενούς τους για την κατανόηση και τους βεβαιώνουν ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εργάζονται εντατικά για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση και τα προϊόντα τους προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v